Aparatūros nuoma šventėms Šiauliuose

Nuo ko pradėti, norint padaryti gerą šventę Šiauliuose? Paprastai renginiu organizavimas Siauliuose, kaip ir kituose miestuose, prasideda nuo kruopštaus planavimo ir nuo tos šventės (renginio) poreikio. Kai žinoma, kam renginys skirtas, kam jo reikia, tada lengviau apsispręsti dėl daugybės dalykų. Reikia išsirinkti tinkamą vietą, renginio pobūdį, linksmąją programos dalį. Aišku, labai gerai, viskuo pasirūpina šioje srityje kompetetingi renginių organizatoriai. Kartais įmonės ar organizacijos, kurios nori rengti šventę, pačios turi tokius už renginių organizavimą atsakingus asmenis. Visgi rengiant šventę nemaža lėšų dalis galimai bus išleista įvairios aparatūros nuomai. Visada gerai šventei turėti ir žmogų, atsakingą už aparatūros nuomą. Kur tai bebūtų: Šiauliuose, Klaipėdoje ar Marijampolėje. Vienas žmogus gali išnuomoti aparatūrą, tada saugoti ją, prižiūrėti. Kokios aparatūros renginiams paprastai prireikia?

Šviesos

Dauguma renginių prasideda šviesiuoju paros metu, baigiasi tamsiuoju. Jeigu tai Užgavėnių karnavalas miesto aikštėje, tai šviesų nuomotis gal ir nereikės. Gal vaikučiai aplink laužą pašoks dienos metu, o sutemus užteks ir tos laužo šviesos. Bet jeigu tai koks nors koncertas ar vestuvių šventė, ar kita, kur bus muzika, gėrimai, vaišės, šokiai – šviesų tikrai reikės. Apsvarsčius, kokioje erdvėje viskas vyks, gali tekti nuomotis šviesas scenai, šviesas takui į šventės vietas pažymėti, šviesas lauko stalams ir šokių aikštelei.

Garso technika

Koks renginys be garso technikos? Dažnai tenka nuomotis mikrofonus, garso kolonėles, garso stiprintuvus, garsiakalbius. Aišku, šie prietaisai nebūna vieni, jie turi savo palydą – tai įvairūs stovai ir dėklai. Per šventę išsinuomojus reikia saugoti net tik ausines ir mikrofoną bei kolonėles, bet ir tas kolonėles ir mikrofoną laikančius stovus – trikojus, taip pat ir prailgintojus, kurie atvedė elektrą iki scenos.

Vaizdo technika

Priklausomai nuo renginio pobūdžio, gali prireikti projektoriaus arba kelių, taip pat ekrano, ant kurio galėtų būti projektuojami vaizdai. Arba tai gali būti iškart ekranai, leidžiantys matyti vaizdą iš kompiuterio. Kompiuterių, galinčių sukoordinuoti įvairius procesus, be abejo, irgi būtinai reikia.

Dūmai

Jeigu daroma gera diskoteka, geras koncertas, gali reikėti specialiųjų efektų. Dūmai – populiari priemonė sukurti įsimintiną vizualinį įspūdį ir nepakartojamą atmosferą koncerto metu. Žinoma, gali prireikti ir daugiau spalvotų šviesų bei jų valdymo pulto. Mat būtent spalvotos šviesos, lazeriai, šviečiantys per dūmus, sukuria dar daugiau vizualinio įspūdžio ir šventė atrodo tikrai ypatinga.

Vienas atsiliepimas apie “Aparatūros nuoma šventėms Šiauliuose

Palikite atsiliepimą